Tuesday, July 15, 2008

"Βέτο στον Κώλο σας"λένε οι Σκοπιανοί: Καταρρέι Η "ΒΕΤΟική" πολιτική των Πανηλίθιων Ελληνικών κυβερνήσεων.



Έτσουξε για τα καλά η επιστολή Γκρούεφσκυ προς τον έλληνα πρωθυπουργό ,σε όλους τους πολιτικάντηδες αυτής της χώρας που χρησιμοποιούν το Μακεδονικό για να παρασιτούν στην Πολιτική σκηνή της χώρας παριστάνοντας τους Μακεδονομάχους. Στην επιστολή του ο πρωθυπουργός των Σκοπίων μιλάει για πρόσφυγες απο την Ελλάδα που εγκαταστάθηκαν στην Μακεδονία και τώρα δεν μπορούν να διεκδικούν τις περιούσιες τους πίσω στην Ελλάδα.Ο κ.Ρουσόπουλος απαντάει με τον ίδιο τόνο στον Γκρούεφσκυ λέγοντας για προσπάθεια των Σκοπίων να καθυστερήσουν την Διαπραγμάτευση!!!

Τον Απρίλιο, όταν δοθήκε η καταλληλότερη ευκαιρία να επιτευχθεί μια συμφωνία μεταξύ των δύο κυβερνήσεων(του "Κωστάκη" και του Γκρουεφσκυ),τότε γιατί η δηθεν κύβερνηση στην οποία συμμετέχει ο κ.Ρουσόπουλος, αποφάσισε να εξασκήσει το "κρύφο όπλο" της ,το ΒΕΤΟ και να οδηγηθούν οι διαπραγματεύσεις στο μηδέν όπως σήμερα;Δηλαδή ήταν τόσο αφελής ο κ.Ρουσόπουλος πίστευοντας οτι μετα το φιάσκο του στο Βουκουρέστι ο Γκρουέφσκυ θα είχε την διάθεση να συμφωνήσει με την "κυβέρνηση" της Αθήνας;Ή μήπως πίστευε οτι με την εχθρική στάση που κράτησε η "κυβέρνηση" του Κ.Ρουσούπουλου μαζί με τις άλλες κοινοβουλευτικές παρατάξεις της χώρας μας,θα οδηγούσε στην άνοδο πολιτικών δυνάμεων (Οι "σοσιαλιστές" στους οποίους ανήκει ο πρόεδρος της Γείτονικής χώρας, Τσερβενκόφσκυ) που θα ήταν ευδιάθετες και πρόθυμες σε μια αμοιβαία συμφωνία με την "ΕΛΛΆΔΑ";Η απάντηση είναι προφανής.Απλώς, ο κ.Ρουσόπουλος προσπαθεί να κουκουλώσει τις κραυγαλέες γκάφες της "κυβέρνησης" του στην εξωτερική πολιτική ,υπερτονίζοντας την πάγια πολιτική των Σκοπίων.

Το "πάνελ" των αφελών δηλώσεων συμπληρώνει η Ψευτο-αντιπολίτευση με πρώτους το Πασοκ και τον Κ.Λοβερδο:"«Αν τα όσα εξελίσσονται τις τελευταίες εβδομάδες από την πλευρά της FYROM, αποτελούν ένδειξη της στάσης που η χώρα αυτή θα κρατήσει στο πλαίσιο του ΟΗΕ και της Ε.Ε., τότε πρέπει να γίνει γνωστό, τόσο στη FYROM όσο και στους προστάτες της, ότι ευρωατλαντική προοπτική για τη χώρα αυτή δεν πρόκειται να υπάρξει», είπε.Τώρα αυτό είναι σοβαρή δήλωση βουλευτή του ελληνικού κοινοβούλιου; Θα αρέσει ιδιαίτερα στους αριστερούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που τους έχει άναγκη(το είδαμε στις εκλογές) ,το άκουσμα της είδησης οτι ένας βουλευτή του κόμματος που σκέφτονται να ψηφίσουν αφήνει γελοία υπονοούμενα οτι μια γειτονική χώρα όπως η ΦΥΡΟΜ στο πλαίσιο του ΟΗΕ και της Ε.Ε θα προβάλλει διεκδικήσεις έναντι της χώρας μας. Ο κ.Λοβέρδος αντί να πετάει μισόλογα σαν αυτά του ΚΚΕ -που βλέπει συνομωσία πίσω και απο μια φωτιά στην πελοπόννησο-θα μπορούσε να μας πει ποιους εννοεί προστάτες της Δημοκρατίας της Μακεδονίας.Ποιους; Αν εννοεί τους Αμερικανούς ,τότε ξέρει καλά πως η πολιτική τους υπερ των Σκοπίων γίνεται για λόγους που συμπίπτουν με τα συμφέροντα της δικιάς μας χώρας τα οποία ο κ.Λοβέρδος και το ΠΑΣΟΚ δεν τα ακολουθούν.Όσο για τις απείλες περι αποκλεισμού της ΦΥΡΟΜ απο το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε, βλέπουμε οτι οι Σκοπιανοι δεν δίνουν δεκάρα για τα "ισχυρά" ΒΕΤΟ των ψευτοκυβερνήσεων της χώρας μας και το απέδειξε με τον τρόπο του ο κ.Γκρούεφσκυ. (Ειδικά μετά την συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, στην οποία γίνεται λόγος και για παροχή υλικού που θα το έπαιρναν απο το ΝΑΤΟ οι Σκοπιανοί).Όσα΄,λοιπόν, βέτο πετάξει στο τράπεζι των διαπραγματεύσεων του ΝΑΤΟ ή της Ε.Ε ο κ.Λοβέρδος ή η κυρία Μπακογιάννη, η στάση της ΦΥΡΟΜ δεν αλλάζει επειδή έτσι το θέλει η κοντόφθαλμη και μικροκομματική πολιτική του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.Επίσης,για μια ακόμη φορά ο κ.Λοβέρδος εκθέτει την χώρα μας με δηλώσεις που μπορούν εύκολα να παρερμηνευτούν όπως είχε γίνει παλιότερα με την πολιτική κρίση του ιουνίου στα Σκόπια ,όταν ο κ.Λοβέρδος έλεγε οτι η "Ελλαδα είναι ο εγγυητής της ανεξαρτησίας των Σκοπίων"!!!!!

Δηλώσεις έκανε και ο "ΣΥΡΙΖΑ".Η συγκεκριμένη επιστολή «επιβαρύνει το κλίμα και δεν συνεισφέρει στην επιδίωξη της αναζήτησης λύσης» ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είδαμε όμως τον ΣΥΡΙΖΑ να λέει τα ίδια όταν η ΝΔ δεν συμφώνησε στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Τότε το βέτο δεν επιβάρυνε το κλίμα "στην επιδίωξη της αναζήτησης λύσης;"

Φυσικά και δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις ξεκαρδιστικές δηλώσεις του "Λαικού" "Ορθόδοξου"Συναγερμού.«Στους γείτονες Σκοπιανούς θέλω να θυμίσω μια παροιμία», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης. «Να μην πολυτρίβονται στην γκλίτσα του τσοπάνη, γιατί καμιά φορά αντιδρά περίεργα ο τσοπάνης!».Μάλιστα, να υποθέσουμε οτι ο κ.Καρατζαφέρης έχει και αυτός απο μια "κρυφή" γλίτσα για να διώξει τους Σκοπιανούς....Δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 έκανε και ο κ.Βελόπουλος ο πρώην τηλε-βιβλιοπωλητής "Σύντομα,θα παρακαλάνε την Ελλάδα με αυτά που θα τους κάνουν οι Αλβανοί". Και μετά θέλουν να τους παίρνουμε στα σοβαρά.Ένας μιλάει για γλίτσες και ο άλλος περιμένει την έλευση των ΑΛ-βανών στα Σκόπια. Ο ορισμός της γελοιοποίησης της πολιτικής.Δεν βρίσκω λόγο να ασχολούμαστε μαζί τους.Εξάλλου, η λύση του Μακεδονικου για αυτούς είναι η διαλύση της Φυρομ κα του διαμελισμού της στην Αλβανια και την Βουλγαρια!

Αυτά τα λίγα για να επισημάνουμε τις επίκαιρες γκάφες των ελλήνων πολιτικών και πολιτικάντηδων στο θέμα της Μακεδονίας. Για τα λάθη της Δημοκρατίας της Μακεδονίας,ας μιλήσουν οι μακεδόνες των σκοπίων.Εμείς δεν θα ασχολήθουμε με ζητήματα που δεν μας αφορούν.

1 comment:

(F)lawful Good said...

Αντέστε στο διάολο ρε γραικύλοι. Τόσοι Έλληνες σκοτώθηκαν για να πάρουν πίσω την Μακεδονία και εσείς προσπαθείτε να αναιρέσετε τους αγώνες τους. Άντε από εκεί που ήρθατε ψευτοπροοδευτικοί.