Wednesday, July 9, 2008

Τα σκάνδαλα και τα Μαρτινι.





Ολα τα κανάλια με εξαίρεση το καραγκιόζικο STAR έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα μια τεράστια εκστρατεία σπασίματος των αρχιδιών μας .Δεν ξέρω και γω πόσο καιρό κραταεί η φαρσοκωμωδία της SIEMENS η οποία δειχνεί μεταξύ άλλων και την σύνθεση του πολιτικού συστήματος.

Βλέποντας τόσο καιρό αποσπάσματα βαρέτων και τετρημμένων δελτίων προπαγάνδας απο τα βασικά τηλεοπτικα δίκτυα πλύσης εγκεφάλου και τις δηλώσεις των μεγαλο-πολιτικάντηδων και τις μίζες τους με τους αρχι-σπεκουλατόρες της ψευτοελληνικής κοινωνίας, μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση οι χαζές δηλώσεις του όπως εκείνη του ψευτοπρωθυπουργού. Είναι αναμφισβήτητο γεγονός οτι απευθύνεται σε σουπερ-αφελείς κορόιδα-μέλη του.Το θέμα είναι τι γίνεται με όλους τους άλλους,την μεγαλή πλειοψηφία των ψηφοφόρων που αναγκάζεται κάθε φόρα να ψηφίσει τον καλύτερο απο μια σειρά αρλεκίνων πολιτικάντηδων.


Όλοι αυτοί δεν δίνουν δεκάρα για το τι συμβαίνει στο Βρωμερό τόπο που κατοικούν, έχουν μοναδική επιθυμία τους την επιδίωξη πρώτα του προσωπικού τους συμφερόντος και της οικογενείας τους.Το κοινωνικό συμφέρον αφήνεται απλώς στο διάολο.Δεν τους κατηγορώ και γω στην ίδια κατηγορία ανήκω.Παρακολουθώ εδώ και λίγα χρόνια την πολιτική κατάσταση της χώρας και έβγαλα τα εξής συμπεράσματα:

α)Τα δύο μεγάλα κόμματα αποτελούνται από διεφθαρμένα στελέχη με κανένα ηθικό φραγμό ,στελέχη γραφικά και γελοία εξίσου διεφθαρμένα, μια μεγάλη κομματική βάση κομματοσκύλων φανατισμένων που περιμένουν ένα ψίχουλο και ένα μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων που τους ψηφίζουν με το ζόρι.

β)Τα μικρά κόμματα που αποτελούνται απο καραγκιόζηδες και πολιτικάντηδες .Οι ηγετίσκοι τους περιορίζονται στην εκμετάλλευση των κομματόσκυλων τους τα οποία είναι ομάδες αξιολύπητων νευρωτικών.

γ)Τα εκτός ψευτοκοινοβουλίο τα οποία ειναι περιφερόμενοι και μη-, θιάσοι τσιρκουλάτων χωρίς ίχνος πολιτικής σοβαρότητας.


Με βάση τα παραπάνω είναι αδύνατον για ένα μη-κομματικοποιημένο και φανατισμένο ψηφοφόρο να περιμένει μια ουσιαστική αλλαγή απο το πολιτικό σύστημα.Επομένως, οι ελπίδες είναι ανύπαρκτες γιατι και ο εξωκοινοβουλευτικός χώρος δεν δίνει πολιτική ταυτότητα αλλα απολιτική Αυνανιστική μπουρδολογία.


Όταν δεν περιμένεις σωτήρες απο το κοινοβούλιο της πλάκας και τους έξω, τότε αναγκαστήκα γραφείς τα πάντα που συμβαίνουν γύρω σου και κοιτάς το ατομικό συμφέρον.Δεν λέω οτι εκτός Γραικισταν υπάρχουν σοβαρές πολιτικές κινήσεις αλλα στην "Ελλάδα" τα πράγματα είναι τελείως τραγικά. Η τραγωδία αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη του πολιτικού κατεστημένου : η πλήρης αδιαφορία της πλειονότητας απέναντι στις λαμογίες τους.Συνεπώς, δεν είναι εκπληκτικό να βλέπεις αφελείς δηλώσεις απο τους μεγαλο-πολιτικάντηδες προκειμένου να καλύψουν να τα εγκλήματα τους. Όταν ένας ψευτοπρωθυπουργός εκλέγεται εξαιτίας της πολιτικής μιζέριας και ανυπαρξίας κράτους δικαίου, είναι ανόητο να μην φοβάσει τα σκάνδαλα τα οποία όσο και αν τα προβάλλουν τα αφελή ΜΜΕ δεν θα αλλάξει τίποτα. Οι πολιτικές δηλώσεις τους απλώς επιβεβαίωνουν την μιζεριά στην πολιτική.


Το ερωτήμα που προκύπτει είναι:τι θα γίνει; Μπορούμε να ελπίζουμε σε μια μεσοπροθέσμη ουσιαστική αλλαγή;Μια ανεπαρκής απάντηση δίνεται γι αυτούς που έχουν την ψευδαίσθηση να ελπίζουν οτι η ΑΛΛΑΓΗ θα έρθει απο την Γραικία: Τα πάντα εξαρτώνται απο το εξωτερικό και αφού οι άλλες χώρες βαδίζουν κι αυτές σε ένα παρόμοιο βούρκο απλώς κάνουμε τον σταυρό μας μήπως και επισπεύσουμε την ... ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΊΑ!!!!


υγ:το μπλογκ είπα οτι δεν είναι τελειώς άχρηστο και αποφάσισα να γράψω κάτι.

No comments: